Arrangementer


BELTEBILTREFF DEN 25.MARS.


 

PRISER:

Overnatting m/ frokost: Kr. 650,- pr. pers. pr. døgn.

Beltebil : Kr. 50,- pr. vei.

Lunsj på Smuksjøseter: Kr.275,-

Middag i steinfjoset (Øigardseter): Kr. 350,-

PEER GYNT-STEMNET


August 2017 - Peer Gynt ved Gålåvatnet
 
Siden 1989 har tusener hvert år benket seg ved Gålåvatnet for å oppleve framføringen av Henrik Ibsens drama i riket til den historiske Per. Med naturen som amfi og Gålåvatnet som bakteppe blir teaterstykket fremført i samspill mellom profesjonelle skuespillere og dyktige amatører. Dette er en opplevelse som setter spor. Les mer og bestill biletter på www.peergynt.no

 RUNDTUR I RONDANE.

Prisen for pakken i 2017: Kr. 6450,-


DANSEFESTIVALEN PÅ SEL. www.dansefestivalen.no BRYLLUP.

Smuksjøseter Fjellstue i Rondane egner seg godt til forskjellige anledninger. Det kan være familiesammenkomster, slektstevne, bursdager og bryllup.

Å feire om vinteren er en spesiell opplevelse, da vi kjører beltebiler inn. Vi kan ta med ca. 50 personer på våre 3 beltebiler. Og ved behov leier vi inn andre. Det er et fjellkapell ved Putten Seter som kan leies og med prest fra Otta som blir med på turen inn. Etter vielsen kan vi etter avtale servere gløgg til gjestene før avreise og så inn igjen til festmiddag. En beltebiltur på 12 km. en vei. Fjellkapellet har ca 50 sitteplasser, men det har vært inne ca. 80 personer.

For sommerbryllup er det bygget og vigslet et nytt utendørs fjellkapell på Høvringen. Det kan også leies med prest. En utendørs fjellkirke med fine naturkulisser.
Grei bilvei for bil og buss på sommeren. Ørretfiske i vannet. Gratis utlån av robåter.

En populær festmiddag er f.eks. fjellfisk på hjemmebakt flatbrød m/rømmesaus, indrefilet av rein og is m/varme bjørnebær. Og en god hvitvin til forretten og en god rødvin til hovedretten! Andre menyer etter avtale. Kaker til kaffebord kan gjestene gjerne ta med selv eller at vi lager eller bestiller.

Alle våre 20 værelser har dusj og wc på rommet. Og de11 nye leilighetene har tv, komplett kjøkken og noen har i tillegg balkong,peis, massasjebad og badstue.

Vi ligger 200 m. fra grensen til Rondane Nasjonalpark.

Prøv oss for naturopplevelser og kvalitet. Nå har vi drevet i 39år!

Fjellhilsen fra Kari og Roar.